Duurzaam bouwen & persoonlijk contact

Duurzaam bouwen of het verduurzamen van uw huidige woning, is bij ons de afgelopen jaren een belangrijk thema geworden. Daarnaast rekenen wij het persoonlijk contact met de klant, zowel voorafgaand als tijdens het bouwproces, tot onze specialiteit.

Voor meer info klik hier

Verduurzamen

Een duurzame woning bouwen, of het verduurzamen van uw huidige woning is iets van deze tijd. Voor iedere wens van verduurzaming bieden wij graag een passende en deskundige oplossing. Nieuwsgierig naar onze oplossingen? of wat wij voor u kunnen betekenen omtrent duurzaam bouwen? neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Wij stellen persoonlijk contact met de klant voorop, goede communicatie is belangrijk vanaf het eerste contact. Duidelijke afspraken voor beide partijen zorgt voor een helder en duidelijk doel. Uw wensen worden in een persoonlijk gesprek gespecificeerd naar concrete bouwplannen. Zodat we er samen met u iets moois van maken!

Aannemersbedrijf Segerink is uitstekend thuis in alle disciplines nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, en onderhoudsprojecten. Onze specialiteit is het vooropstellen van het persoonlijk contact met de klant.