Huis te koop

Huis te koop

De woning ligt aan de rand van het centrum en aan de voet van buitengebied. Aan de Denekamperstraat 58 te Oldenzaal wordt u de mogelijkheid geboden om geheel naar eigen inzicht deze vrijstaande jaren ’30 woning te renoveren of wellicht op dit perceel een nieuwbouwwoning realiseren. Momenteel is er al een bestaand nieuwbouwplan met de betreffende vergunningen, een impressie van dit plan ziet u in de slideshow hieronder.

Het perceel is gelegen op het Zuidoosten en heeft een afmeting van circa 38 meter diep en circa 19 meter breed. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een royaal plantsoen met speelmogelijkheden voor kinderen en aan de voorzijde is het gelegen nabij de rotonde richting Denekamp.Het geheel is vanaf het plantsoen afgeschermd middels een “groene” geluidswal welke in de begin jaren ’80 is gerealiseerd. U heeft dus weinig tot geen hinder van het verkeer.

De bestaande jaren ’30 woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond:
Overdekte entree, hal, 2 slaapkamers, woonkamer met en-suite en v.v. rookkanaal, woonkeuken, bijkeuken en doucheruimte met toilet.

1e Verdieping:
Ruime overloop en 4 slaapkamers.

2e Verdieping:
Vliering.

Bijzonderheden:
Bouwjaar ca. 1928 * Perceel 695 m2 * Woonoppervlak ca. 130m2 * Inhoud ca. 490 m3 * Warmwater middels geiser en verwarming middels gaskachels * Gelegen nabij natuurgebied “De Tankenberg”, het centrum van Oldenzaal en uitvalswegen * Bouwplan voor een luxe vrijstaand woonhuis aanwezig en eventueel ter overname * Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *